Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Escoleta de Foc 2024

19 agost - 10:00 > 12:00

Escoleta de Foc 2024

El dilluns 19 d’agost a les 10:00, el Teatre Capri acollirà un dels esdeveniments més especials per a la Federació Interpenyes Paterna: l’Escoleta de Foc. Aquest acte està destinat a tots els menors que participen en les Cordaes celebrades durant les festes, des dels 8 fins als 18 anys.

L‘Escoleta de Foc no és una formació, ja que aquests joves ja han adquirit els coneixements teòrics necessaris gràcies a les formacions CRE que han realitzat prèviament. En lloc d’això, aquest esdeveniment serveix per fer un últim repàs del protocol d’una Cordà, incloent-hi com han d’actuar durant la mateixa i amb els seus companys, assegurant així una experiència segura i coordinada per a tots.

Un dels moments més esperats de l’Escoleta és la presència de la Regina de les Festes i la seua Cort d’Honor. Elles són les encarregades de sortejar qui seran els tiradors que passaran les cornetes, les bengales verdes i les bengales roges de cada Cordà. A més, seran elles qui faran l’entrega dels braçalets de les Cordàs Querubín i Infantil, reconeixent la participació dels més menuts.

No et perdes aquesta oportunitat única perquè els joves pirotècnics de Paterna revisen els seus coneixements i gaudeixen de la màgia del foc en un ambient segur i festiu.

Detalls

Data:
19 agost
Hora:
10:00 > 12:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , ,

Ubicació

Teatre Capri
C/ Ernest Ferrando, 9
Paterna, Valencia 46980 España
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Ubicació
Desplaça cap amunt