Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sant Antoni 2024

20 gener - 19:00 > 23:30

Sant Antoni 2024

Foguera, pólvora i diversió! 🎇

S’aveïna la festivitat de Sant Antoni 2024 i en la Federació Interpenyes Paterna ho celebrarem en gran! 🎉🔥

Este dissabte 20 de gener, preparar-vos per a una explosió d’emocions en la plaça del Poble de la nostra estimada Ciutat del Foc. Per a calfar motors, donarem inici a les 19h (sempre que els bombers donen el vistiplau) amb un Correfoc que promet il·luminar els carrers des de les Quatre Cantons, passant per la plaça Major, el carrer Maestro Canós i culminant en la plaça del Poble. No oblideu les vostres robes de cotó i preparar-vos per a ballar amb els diables!

Però la diversió no acaba ací, no senyor! Una vegada que hàgem donat curs a les ganes de pólvora, i ja que estem en la plaça del Poble, s’encendrà la majestuosa Foguera de Sant Antoni. 🔥 La calor del foc i l’alegria del moment seran insuperables, però això no és tot..

Per a recarregar energies i continuar gaudint, els intrèpids membres d’Interpenyes estaran repartint ni més ni menys que 1200 entrepans de “blanc i negre”! Perquè a Paterna sabem que l’estómac també és important enmig de tanta celebració.

Així que ja ho sabeu, amig@s, tindrem focs artificials amb els diables, la Foguera de Sant Antoni brillant amb tota la seua esplendor i l’oportunitat de delectar el paladar amb un deliciós entrepà. T’ho perdràs?

Preparar les vostres càmeres per a fer fotos, moltes fotos, abrigueu els vostres cors i unir-vos a la festa!

Esta és una invitació que no pots rebutjar.

Ens veiem el dissabte 20 de gener en la plaça del Poble per a celebrar junts la màgia de Sant Antoni. No falteu! 🎆🔥🥪

Detalls

Data:
20 gener
Hora:
19:00 > 23:30
Categoria d'Esdeveniment:

Ubicació

Plaça del Poble
Plaza del Pueblo
Paterna, Valencia 46980 España
+ Mapa de Google
Desplaça cap amunt